Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fegyverszekrény szállítás képes leírás - Fegyverszekrény.tlap.hu
részletek »

Fegyverszekrény szállítás - Fegyverszekrény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fegyverszekreny.tlap.hu » Fegyverszekrény szállítás
Keresés
Találatok száma - 5 db
olcsokoltoztetes1 Kft.

olcsokoltoztetes1 Kft.

A költöztetés számottevő nyugtalanító nehézséggel jár. Szállítás közben ügyelni kell a ház és a felszerelések, bútorzat épségére egyaránt. Szűk helyeken, lépcsőkön kimondottan nehézséget okoz a hatalmas bútorok szállítása. A megfelelő csomagolás, a gondos rögzítés és a megfelelő méretű teherautó alapvető kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata szakszerű személyzettel, felszereléssel, teherautókkal és elővigyázatossággal garantálja, hogy a költöztetés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Barátságos árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó aggodalmaktól.

Let's Go 81 Bt.

Let's Go 81 Bt.

Költöztetés, akár egy darabot is! Vállalunk költöztetést, lomtalanítást, sittszállítást, bútorszerelést, páncélszekrény- és zongoraszállítást. A nehéz fegyverszekrény szállítását kérje szakképzett kollégáinktól.

Express Teher

Express Teher

Cégünk 1998-ban alakult a megnövekedett igények kiszolgálására. Cégünk elsők között tűzte ki célul a megbízhatóságot, a pontosságot és az európai színvonalú szállítást. Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink képzésére, a jó megjelenésre és a pontos munkavégzésre.

Csigatrans

Csigatrans

A CsigaTrans fő tevékenységei nehézgép szállítás, konténer szállítás, targonca bérbeadás, daruzás, páncélszekrények telepítése, páncélszekrények szállítása, gépek nehézgépek szállítása, kazánok, klímák, hűtő-fűtő berendezések szállítása.

3 Takács Kft.

3 Takács Kft.

A 3 Takács Költöztető és Szolgáltató kft. 2003-óta nyújt professzionális lakás és irodaköltöztetést Budapesten és az Unió egész területén. A költöztetéseinkhez kapcsolódó szolgáltatása-inkkal az ütemtervezéstől a teljes kivitelezésig segítjük költözés elött álló ügyfeleinket. Kiemelkedő minőségű szolgáltatásaink közé tartozik a költöztetésen kívül még a csomagolás, melyhez a megfelelő minőségű és mennyiségű csomagolóanyagokat is biztosítjuk, könyvtárköltöztetés, irattár költöztetés, informatikai költöztetés, páncélszekrény szállítás, zongora és pianínószállítás is.

Tuti menü