Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyedi kivitelű fegyverszekrény képes leírás - Fegyverszekrény.tlap.hu
részletek »

Egyedi kivitelű fegyverszekrény - Fegyverszekrény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fegyverszekreny.tlap.hu » Egyedi kivitelű fegyverszekrény
Keresés
Találatok száma - 5 db
Pfiffer bútor

Pfiffer bútor

Igényes egyedi vadász bútor trófea tartó személyre szabott egyedi fegyverszekrény közvetlenül a gyártótól. Egyedi igényeinek megfelelően elkészítjük a kiválasztott fegyverszekrény borítást. Emelkedjen ki a tömegből!

Fegyvertartás stílusosan

Fegyvertartás stílusosan

A fegyvertartás nemcsak engedélyhez kötött, de otthoni tárolása szigorú szabályokhoz kötött hazánkban is. Az elzártan tartott fegyverek esetében a biztonság mellett az esztétikum is fontos szempont. Ezt a minimál stílusú luxus fegyverszekrény egyedi megrendelés alapján készült, ahol a megrendelő külön kívánsága volt, hogy illeszkedjen modern stílusú otthonába a speciális tárolóbútor. Az exkluzív szekrény kívül fadekor, belül kézzel varrott bőrborítást és rejtett LED világítást kapott.

Faborítással

Faborítással

Faipari megmunkálás átlagon felüli minőségben. Bútorok készítés rendelésre. Ajtók szekrények bútorok készítése egyedi méret alapján fegyverszekrény borítására is. Vásároljon egyedi kivitelt és emelkedjen ki vadásztársai közül.

Egyedi gyártású fegyverszekrény

Egyedi gyártású fegyverszekrény

Az első luxus fegyverszekrények elkészítését az egyre fokozódó vevői igények alapozták meg, válaszolja kérdésünkre a Trezor-Liktor projektmenedzsere, Dr. Prekop Tamás, akit arról kérdeztünk, vajon vesz-e ilyesmit ma bárki Magyarországon.

Egyedi fegyverszekrény

Egyedi fegyverszekrény

Cégünk egyedi megoldásokkal szolgál Önnek, hogy az elképzelt páncélszekrényét megvalósítsuk. Előzetes egyeztetés után elkészítjük ajánlatunkat, bármely igénynek megfelelően. Tegye egyedivé fegyverszekrényét.

Tuti menü